Erre várt a világ: John Cena lesz a következő nagy streamer?!

A pankrátorból lett hollywoodi sztár nemrég fejezte be az HBO Max számára készülő PEACEMAKER című sorozat forgatását, amelynek premierje január 13-án lesz. Sok rajongója kíváncsi arra, hogy hol kaphatják meg belőle a következő “adagot” – és érdekes módon ez lehet, hogy nem egy tévésorozat vagy egy új film lesz a nagyvásznon.

A Pardon My Take podcast egyik epizódjában Cena elmagyarázta, miért közelít mostanában ilyen érdeklődően és nyitottan a közösségi platformokhoz. Aktív többek között a Twitteren, az Instagramon, és itt még nem állt meg a dolog.

“Egyszerűen belemerültem a nyúlüregbe, amiben az EDM tánckultúrát és a Non-Fungible Tokeneket (NFT-ket), valamint a Twitch streamereket tanulmányozom, mert még semmit sem tudok a világ ezen ágairól”. Ezeket a WWE-hez hasonlította: “Ott van a fandom, ott van a szenvedély, ott vannak az előadók és a történetek.”

“A végeredmény számomra az, hogy nagyobb rálátásom lesz aFrra, hogy mi történik, és olyan dolgokról is megtudhatok információkat, amikről nem tudtam. Remélhetőleg saját közösséget hozhatok létre. Ha láttátok azokat az embereket, akiket követek a Twitteren, remélhetőleg láttatok néhány üzenetet is, amit küldtem”.”

A Monday Night RAW, a SmackDown és a WWE ellenére, – amelyeket a képernyőn évek óta sikerrel szolgáltat a közönsége számára -, John Cena azt mondja, hogy mélyebb, filozófiai beszélgetéseket szeretne folytatni a rajongókkal – például az élet céljáról, és értelméről.

Hogy a jövőben a Twitch vagy az NFT-k segítségével akarja-e kiépíteni ezt a közösséget, azt még nem tudni.

Betöltés...
Keresés
Keresés