6.4 C
Budapest
2022, január 17, hét

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Flashback napra virradt – Ez a nosztalgikus SBC érkezik este a Fifába

Az EA Sports komoly mennyiségű tartalmat készített be az elkövetkező egy hétre. Kell is,  hiszen utána teljesen megborul a piac, indult jövő héten a Team of the Year, a fodder pedig ellepi majd a játékot.

Addig is két Flashback lap is érkezik majd, valamint egy halom POTM-et fog kitolni a kanadai cég. Az egyik legérdekesebb lap ma érkezik, egy sokat ígérő brazil tehetség tekeri majd vissza az időt jó pár évvel.

Felkészül Alexander Pato Flashback kártyája!

A statok alapján őrületes kártyára lehet számítani, amit szerencsére a meglepetés okán nem leakeltek az adatbányászok. Mivel brazil, így könnyebb lesz linkelni a kezdőbe, de valószínűleg mint supersub is meg fogja állni a helyét az AC Milan legendája.

Sajnos Patóból nem jött ki az, amit fiatal korában jósoltak neki, de így is szép karriert tudhat maga után, s most az MLS-ben is remekel. Reméljük a FIFA 22-ben is kiemelkedőt fog tudni nyújtani!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI