Hogy áll az Udyr rework? – A Riot Games helyzetjelentése

Nos, az Udyr “újraalkotását” illető munkálatok már elég rég tartanak. Olyannyira, hogy mi még tavaly nyár elején számoltunk be nektek bizonyos részletekről – ezt ITT nézhetitek meg. Most azonban kaptunk egy kis helyzetjelentést.

Ryan ‘Reav3’ Mireles egy blogbejegyzésben számolt be a részletekről.

Ebben a bejegyzésben leginkább arról olvashatunk, hogy Udyr hogyan jelenik majd meg a játékban. Kiderült, hogy nagyon is nehéz a karaktert megalkotni, bármennyire is egyszerűnek tűnt ez eleinte.

 

Aprólékosan felújítják minden egyes részét. 

“Udyr átdolgozása régóta érett, és már alig vártam, hogy segíthessek újraalkotni a LoL egyik „legöregebb” hősét. Amikor hozzáláttunk, azt hittem, hogy Udyr nem lesz
kemény dió, ám ez az illúzió nagyon, NAGYON gyorsan szertefoszlott.”

Udyr majdnem kapott egy hatalmas agancsot is, ám végül erről lemondtak.

“Arányainak csiszolgatása közben végül úgy döntöttünk, hogy megválunk az agancsaitól. Bár nekünk nagyon tetszett, a karakter testtartása miatt egyszerűen nem tudtuk megoldani, hogy az agancs ne keltsen komikus hatást.”

Már a hős alaptestének megalkotása is rengeteg munkát igényel…

“Néhány dolog könnyen ment, más esetben viszont legalább 10 próbálkozásra volt szükség a sikerhez. De ez adja a játéktervezés igazi szépségét! Csiszolgatása még javában zajlik, de egyre közelebb kerülünk ahhoz, amit a végső változatának szántunk.”

Alakjait és vizuális effektusait is gondosan tervezgetik…

De mikor érkezik végre az “új” Udyr?!

“Mindent összevetve sok munka van még hátra, mielőtt kiadhatjuk az új Udyrt. Biztosak akarunk lenni abban, hogy minden tökéletes vele és a kinézeteivel kapcsolatban,
mielőtt szabadjára engedjük őt.”

A fejlesztők 2022 második felére tervezik a kiadást. 

Betöltés...
Keresés
Keresés