Pokimane tényleg befejezi? – A Twitch streamer besokallt a trolloktól

A Twitch egykori királynője már azon volt, hogy végleg leteszi a “Pokimane” köpenyét, de egy dolog megváltoztatta a véleményét. Ez a dolog, mint kiderült, a Twitch sokszínűségének robbanásszerű növekedése volt az elmúlt évben.

“Ki akartam lépni, még idén” – vallotta be Pokimane.

“Ha nem lett volna ez a sok női néző, streamer és a sokszínűbb közösség beáramlása, visszavonultam volna a streameléstől.” – magyarázta a Twitch streamer.

“Egy bizonyos ponton egyszerűen csak azt mondom, hogy b*ssza meg. Jól akarom érezni magam! Csak lógni akarok és játszani a barátaimmal és a nézőimmel. Ez nem olyan mélyenszántó!” – mondta Pokimane.

“Illetve még azt akarom mondani, hogy nagyon, nagyon, nagyon nagyra értékelem az összes női streamer és nézőt, akik most itt vannak” – folytatta. “Miattatok akartam itt maradni, tényleg.”

Pokimane 2013 elején csatlakozott a Twitchez, és eredetileg a League of Legends játékával épített magának rajongótábort. Sokáig az oldal egyetlen jelentős női sztárja maradt, és még mindig az egyetlen nő, aki a platform első húsz helyezettje között szerepel, ha a követők számáról van szó.

A Twitch sztár legújabb megnyilatkozása egy másik, eredetileg a neméből fakadó vita közepette történt – a 25 éves lány a hét folyamán több más streamer “gyűlöletroham” célpontja volt. Erről is olvashattok ITT.

Betöltés...
Keresés
Keresés