“Nem tudtok vállalatot vezetni” – A CoD fejlesztő kitálalt, ezért sz*r a Warzone

A széles körben elterjedt problémák miatt az Activision végül hivatalos bocsánatkéréshez folyamodott, mely szerint: “Csapataink keményen dolgoznak a játék problémáinak megoldásán… A frissítéseket a lehető leggyorsabban telepítjük”.

Bár sokan örültek az “előrelépésnek”,de sokan megjegyezték az Activision minőségbiztosításában dolgozó CoD fejlesztő válaszát is.

Kate Anderson így reagált a bocsánatkérésre:”A sztrájkoló alkalmazottak sok hasonló e-mailt kaptak, amelyekben szintén azt írják, hogy “meghallgatunk titeket, és átérezzük a frusztrációitokat”, a vezetőség azonban nem hajlandó közvetlenül kommunikálni velünk”.”.

Összegezték: “A COD játékok jelenlegi állapota közvetlen következménye annak, hogy képtelenek felelősségteljesen vezetni egy vállalatot/játékot”.

Sokan felkapták Anderson válaszát, melyből egyértelműnek tűnik, hogy a Warzone és a Vanguard borzasztó állapota annak “köszönhető”, hogy a vállalaton belül hatalmas problémák vannak.

Olyan hírek is megjelentek, amelyek szerint a CoD 2022 – amelyről úgy gondolják, hogy a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz – a szokásosnál korábban fog megjelenni, hogy
a Vanguard gyenge eladásai és fogadtatása ellen küzdjön.

Betöltés...
Keresés
Keresés