“Nem élvezem a Calderát” – Ezért lenne jobb a Warzone Verdansk szabályaival

A Warzone december 8-án a Pacific első szezonjával búcsút intett Verdansknak és üdvözölte Calderát. Míg sok rajongó kifejezte, hogy mennyire szórakoztató az új map, mások még mindig a régi Verdanskra emlékeznek.

JGOD is csatlakozott a vitához, és kifejtette, miért volt jobb a régi térkép, sőt, azt állította, hogy “nem tudja élvezni a Calderát”.

Egy YouTube-videóban JGOD a rajongók által beküldött kérdésekre válaszolt. Amikor a Warzone jövőjéről kérdezték, nagyon részletes választ adott.

Bár JGOD azt mondta, hogy soha nem látja magát úgy, hogy ne játszana Warzone-t, van néhány komoly problémája Calderával, ami miatt nem darálja annyira az új mapon.

Bár nem a Caldera az, ami eltaszítja őt, hanem a mechanika és a szabályok, amik nem tetszenek neki. “A szabályok, a járművek… a repülők, nem tetszenek. Pontosan azokkal a szabályokkal szeretnék játszani, amelyekkel a Verdansk utolsó napján a Calderán játszottunk”.

JGOD támogatja a készpénz módosításokat, és a loadout drop változás is a szívéhez nőtt.

De úgy gondolja, hogy a hozzáadott Vanguard szempontok tönkretesznek egy potenciálisan jó pályát.

Azonban továbbra is reménykedik, mivel a Verdansk korai szakasza sem volt igazán zökkenőmentes. “Szerintem az idei év során rengeteget fognak rajta változtatni, ahogy a második és az első évben is tették”.

A Raven Software felvázolt néhány masszív változást, amikre készülnek, így meg kell néznünk, hogy ezek azok-e, amikre JGOD gondolt.

Betöltés...
Keresés
Keresés