Nem bírod majd fodderrel! – Brutális SBC lehetőségek jönnek a napokban

Az EA Sports rákapcsolt, pénteken érkezik a Team of the Year, így telis tele pakolták tartalommal a játékot. Ilyenkor ugyanis kilószámra fogynak a csomagok, a piac pedig megnyekken a temérdek fodder alatt. A kanadaiak ilyenkor lehetőséget adnak arra, hogy legyen mibe beleöljük a fölösleges játékosokat, s most úgy fest, minőségi kirakósokat kapunk.

A leakerek szerint két Prime Icon is garantált SBC-t kap. Az egyiket Nemanja Vidic, a másikat pedig a Milan brazil legendája, Kaká. Valószínűleg utóbbi nem lesz olcsó, de az alacsony fodderárak miatt akár 900 ezer Coin környékén is kiszedhetjük a jövő hét folyamán.

Jönnek a 11×81-es csomagok, szintén SBC formában. Biztosan megkérik majd az árát, ahogyan a 3×85+ Atk/Mid/Def SBC-knek is. Ha mindet ki szeretnénk szedni, olyan 200 ezer körüli összárra kell majd számítani.

Viszont ha egyik sem mozgat meg minket, de szeretnénk Ginolát, Di Natalét, vagy éppen Cordobát a keretünkbe, akkor arra ott lesz a Hero Player Pick SBC. Három Hero kártyát fog tartalmazni, amik közül választhatunk majd egyet. A pletykák szerint végtelenszer teljesíthetjük majd, vagyis bőven lesz lehetőség “javítani”.

Betöltés...
Keresés
Keresés