Ninja perrel fenyegeti Pokit – Meddig fajul még a balhé?!

Az egész Pokit körülvevő dráma még december 13-án kezdődött, amikor Jidion Twitch partner lett. Pokimane éppen Valorantot streamelt, amikor észrevette, hogy néhányan a Twitch chatjében undok dolgokat írnak. Ezeket a spammereket nyilvánvalóan nem más küldte, mint Jidion, – erre utasította a nézőit.

Pokimane hamarosan befejezte a streamjét, Jidion pedig 14 napos tiltást kapott. A Twitch azonban hamarosan úgy döntött, hogy véglegesíti Jidion tiltását, miután sok Twitch streamer állt Pokimane mögé és kritizálta Jidion cselekedeteit.

A dráma azonban nem ért véget, mivel Ninja úgy döntött, hogy segít Jidionnak visszafordítani a végleges kitiltását – legalábbis a pletykák szerint. Ninja a jelek szerint felvette a kapcsolatot a Twitch képviselőivel is. Azt mondta Jidionnak: „Nem hate raidelhetsz random ribancokat a Twitchen”.

Pokimane reagált erre a Ninja által tett megjegyzésre, mondván: „Kíváncsi vagyok, hogy Ninja vajon akkor is azt mondta volna, hogy „ribancok”, ha egy nagydarab férfi streamer lett volna a célpont?!”. Azt is hozzátette: „Miért segítene Ninja valakinek kikerülni egy kitiltást, amiért zaklatott engem? Fogalmam sincs, őszintén nem tudom”.
Az oda-vissza vita tovább eszkalálódott, miután Ninja felesége és menedzsere, Jessica Blevins azzal fenyegetőzött, hogy beperli Pokit. Pokimane erre megosztott egy DM-et Ninja feleségétől, amiben ez áll:

„Jelenleg mindent személyi rágalmazásnak tekintünk” – mondta Blevins Pokinak, mielőtt figyelmeztette volna, hogy a jogi csapatuk most „belekeveredik az ügybe”. „Több tízezer embernek zúdítasz hazugságokat a nyakába”. Jessica azt is kijelentette, hogy Ninja soha nem lépett kapcsolatba senkivel a Twitchről.

„Jelenleg is aktívan zaklatod Tylert és engem is, a legmagasabb szinteken, és ezt nagyon komolyan vesszük”.

Ninja később Pokinak is írt egy üzenetet. Azt írta, hogy „Szia, szóval csak azt akarom, hogy tudd. Esküszöm a nagyapám életére, aki nemrég hunyt el, hogy nem írtam SMS-t a Twitch Repemnek”. Az utolsó sor pedig ez volt:

„És nagy hibát követsz el”.

Betöltés...
Keresés
Keresés