Ők a legjobbak? – Íme a Warzone kategóriájának 3 legnézettebb alakja

Szórakoztató tartalmak terén el van árasztva az internet. Ott van például a Twitch, amin bárki bármikor megtalálhatja azt a műsort, ami boldoggá teszi. Vannak videojátékok, beszélgetős streamek, de szakácsműsorokól kezdve egészen a túra VLOG-okig minden megtalálható. Persze elsősorban a gamer közösség használja az Amazon streaming platformját, így legfőképp azok látogatnak el ide, akik videojátékos tartalmakat akarnak nézni.

A játékok között pedig jelenleg előkelő helyen áll a Call of Duty: Warzone, amit havi szinten több millió órán keresztül néznek emberek a Twitchen. Az oldal most készített egy toplistát azokról, akik a legtöbb embernek, a leghosszabb ideig okoztak örömet.

StreamerEnnyi időn keresztül nézték összesenEnnyi időt streameltLegtöbb néző (egy időben)
chowh11,399,943 óra206 óra14,947
Swagg1,341,933 óra120 óra32,610
TeePee1,306,018 óra203 óra13,349

 

Természetesen ezek a számok attól is függnek, hogy kiknek milyen nagy a követőtábora. De ezt abból a megközelítésből is nézhetjük, hogy annak a legnagyobb, aki megérdemli. Ott van például második helyen Swagg, aki a FaZe ernyője alatt nemcsak tartalomgyártó szerepet tölt be, hanem még Warzone versenyeken is indul, amikor esély adódik rá.

Viszont ez csak arra volt elég, hogy TeePeet megelőzze, a Warzone kategória egyeduralkodója ugyanis jelenleg nem más, mint Chowh1. Ő volt az, aki megnyerte a World Series of Warzone Solo YOLO eseményt, ez pedig hatalmas hátszelet adott a streamer karrierjének.

A sokat emlegetett rekorder, Aydan csupán csak a kilencedik jelenleg a ranglétrán.

Betöltés...
Keresés
Keresés