Óvatosan a festésekkel, TikTokon terjed az új Warzone trükk

Hatalmas hatása van a TikToknak a videojátékos közösségekre. Egyetlen applikáción belül számtalan játékhoz találhatunk információt, a tartalomgyártás új fejezete nyílt meg. A FIFA játékospiaca például teljesen megváltozott a tavalyi verzióhoz viszonyítva, pusztán amiatt, mert emberek elkezdtek tippeket osztogatni TikTokon.

Nos, ebből a trendből a Warzone közösség sem maradhatott ki, temérdek “így csináld” videó lap napvilágot nap mint nap. Ilyen például az új graffiti trükk is, ami a játék festékeit használja arra, hogy csapdát állítson az ellenfeleknek.

 

@pullathree Repost #warzoneclips #warzone #fyp #viral ♬ original sound – Three💙

Az egyik, kevésbé használt lehetőség, hogy a taposóaknákat fújják le célkeresztet ábrázoló graffitivel. A színek egymásba olvadnak, így az óvatlan játékosok könnyen ráléphetnek az aknákra.

De a graffitik nem ebben a helyzetben a leghasznosabbak. Akkor fejtik ki igazán hatásukat, ha egy épület ablakait borítjuk be velük. Hogy miért?

Mert az ellenfelek nem látnak át rajtuk, mi viszont igen!

Nem ez az egyetlen tipp, ami jelenleg a TikTokon kering, viszont érdemes ezekre a vírusvideókra odafigyelni, ugyanis hatalmas felhasználóbázist érnek el az ilyen jellegű videókkal a tartalomgyártók. Egy pillanat alatt átalakulhat a meta, ha beüt egy ilyen klip.

Betöltés...
Keresés
Keresés