Kiszivárogtak TOTY Mbappé statjai, brutális Flashback lap is érkezik

Holnap végre kezdetét veszi a Team of the Year promó. Félelmetes mennyiségű csomag, SBC és jutalom szakad majd a nyakunkba.

Pár nappal ezelőtt kiderült, hogy kiket kapunk majd a TOTY keretben. Sokakat meglepett Mbappé szerepeltetése, többen Mohamed Salaht várták a helyére. Most már azt is tudjuk, hogy pontosan milyen lapot fog kapni a francia, s az a helyzet, hogy lesz mitől félni a FUT Champs módban. Ha valakinek kiesik Mbappé TOTY lapja, a FIFA 22 idejére megvan a csatára.

A Pace és a Dribbling szinte tökéletes, a Shooting és a Passing pedig bőven 90 fölött áll. Egy Deadeye Chemistry Style-lal szinte egy tökéletes lapot fogunk kapni. A 88-as Physicality ezek mellé pedig külön gyönyör.

Arcade viszont egy meglepő Flashback lapra bukkant a forrásfájlok között. Harry Kane kaphat egy TOTY Flashbacket, ráadásul kiemelkedő statokkal.

Az SBC biztosan nem lesz olcsó, ugyanis kiváló linkeket ad és erős bajnokságban játszik. Arról nem is beszélve, hogy a leakek szerint bőven 80 fölötti Balance és Agility statokkal érkezik, vagyis végre nem úgy fog mozogni mint egy tankhajó.

Betöltés...
Keresés
Keresés