Ninja hallgat, a nézők háborognak, Poki választ akar – Folytatódik a dráma

Nektek is beszámoltunk már a Poki körüli drámáról, valamint arról is, hogy Ninja is csúnyán belemászott, majd feleségével együtt perrel fenyegetőztek. Erről bővebben ITT tudsz olvasni. És most jöjjenek azok a fejlemények, mert van ám bőven…

Miután a rajongói kérdőre vonták a kommentárért, Ninja egy mostanra törölt tweetben közölte, hogy nem sokkal később tisztázni fogja a dolgokat. Két teljes nappal később azonban Blevins még mindig nem nyilatkozott a témában, ami arra késztette Pokit – természetesen -, hogy beszóljon neki.

“Szerintem elég érdekes, hogy Ninja úgy fogalmazott, hogy ‘minden tisztázva lesz'” – mondta tegnapi streamje során. “Aztán másnap felébredt, és 7 órán keresztül Fortnite-ot játszott. Aztán másnap felébred, és valószínűleg még 7 órán át Fortnite-ozik majd. Szóval, mondanál valamit?”.

Pokimane ezután tovább találgatta, hogy Ninja miért törölte a tweetjét…

“Ninja valószínűleg észrevette, hogy ‘Ó, Istenem, Jidion nézői ugyanazok az emberek, akik nézik, ahogy én Fortnite-ot játszom. Nem bosszanthatom fel őket!” – mondta. “Nem állhatok ki a nőgyűlölet ellen. Az megölheti az imidzsemet!”

Ez még nem minden; Pokimane még napokkal az első hate raid után is kap zaklatásokat Jidion rajongóitól. A streamer a Twitteren vágott vissza a kritikusoknak, akik azzal vádolják, hogy túlfújta a helyzetet, és megosztotta az első eset óta történt dolgok hosszú listáját.

DE!…

Nem sokkal ezután Jidion valószínűleg rájött, hogy ő húzza majd a rövidebbet az ügyben – sőt, a tiltott Twitch csatornájával már igy is ő húzta a jóval rövidebbet -, és nyilvánosan kért bocsánatot a történtekért. Remélhetőleg ezt a gyűlölködő nézői is sikeresen felfogják.

Pokimane pedig egészen gyorsan reagált is erre, elmondta, örül, hogy végre bocsánatot kért, és azt is hozzáfűzte, hogy reméli ez az utolsó alkalom, amikor beszélnie kell erről. Nos, lehetséges, hogy ezzel tényleg véget ér végre a drámázás? Meglátjuk…

Betöltés...
Keresés
Keresés