Valódi kretén – Beperelte feleségét, mert egy ismeretlen alakkal játszott PS-en

Amint arról a Daily Tribune beszámolt, egy bahreini férfi, akinek látszólag rendben volt az élete, megpróbálta beperelni feleségét, mert az valakivel együtt játszott a PlayStationjén. Micsoda őrületes cselekedet! A bíróság természetesen elutasította a keresetét.

A férfi tehát először feljelentést tett a rendőrségen, azt állítva, hogy felesége megbízhatatlan, és a hálóba vitt valakit, akivel nagyjából négy órán át játszottak, késő este. Abszolút hallatlan viselkedés egy gamer esetében. Ez a rendőrségi jelentés volt az egyetlen dolog, amire a férfi támaszkodott, hogy alátámassza az ügyét a bíróságon.

A tanúk (hihetetlenül zavaros, hogy honnan jöhettek, de oké) azt mondták, hogy bizonyíték nélkül „megalapozatlannak” tartják a férfi állításait, amivel a bíróság egyetértett. Ezt tovább erősítette, hogy a férfi láthatóan furán viselkedett a feleségével, és már korábban is megvádolták azzal, hogy megverte, valamint elhagyta őt és a lányait.

A bírósági akták szerint a pár 2013-ban házasodott össze, de az apa egy 2020-ban hozott ítélet után elvesztette a gyermekek felügyeleti jogát. Felesége ügyvédje szerint ez „a becsülete és méltósága elleni támadásnak minősül”, azzal a céllal, hogy a családja és barátai előtt rágalmazza őt. Micsoda kellemes egyéniség.

Szerencsére azonban a feleség ügyvédje azt is elmondta, hogy ügyfele már beadta a válókeresetet.

Betöltés...
Keresés
Keresés