A Warzone játékosok szerint “minden eddiginél rosszabb a hit reg”

A Warzone játékosok problémákat tapasztalnak a Caldera hit regjével kapcsolatban. A hit reg mindig is forró téma volt, ha a Call of Duty-ról van szó, és nem meglepő, hogy a Warzone kapcsán is szóba került – hisz rengeteg probléma van a játékkal.

A játék tele van bugokkal, ami még a Warzone és a Vanguard második szezonjának elhalasztását is okozta, és most úgy tűnik, hogy egy újabb problémával kell majd foglalkozniuk a fejlesztőknek.

Egy Reddit-felhasználó, ‘TheTrueAlCapwn’ megpróbálta kideríteni, hogy a közösségnek is vannak-e hasonló tapasztalatai a játékkal kapcsolatban, ezért feltett egy kérdést a
Warzone subredditen, hogy a játékosok megvitassák a témát.

Am I going crazy or has hit registration gotten really bad? from CODWarzone

A posztban a játékos olyan esetekről beszél, amikor vagy “egyáltalán nem kap hitmarkot”, vagy úgy érzi, mintha a lövések nem lennének benne a kill camben: “8 lövést találtam el, de a kill camban a HP csak 5-ször csökken, mintha a másik 3 egyszerűen nem is létezne”.

Úgy tűnik, nem csak ő érzi úgy, hogy a hit reg nem működik megfelelően.

Az egyik kommentben ez állt: “Ez csomószor megtörténik. A Gulágban különösen. Elkezdek lőni egy fickót, aki egy golyónyira van a haláltól, aztán hirtelen halott vagyok… egy golyótól. Aztán nézem a kill camet, és a pokolba is, szétlő engem.”

A legtöbb hozzászóló hasonló érzéseket fejez ki a hit reggel kapcsolatban, egy másik felhasználó pedig ugyanezt a véleményt osztja meg a Gulaggal kapcsolatban is.

Ti is tapasztaltatok hasonló jelenségeket?

Betöltés...
Keresés
Keresés