“Szexistennő?! Még csak egy férfival voltam!” – A Playboy streamer kitálalt

Mint már tudjuk, Amouranth lett az utóbbi év nagy szenzációja, sőt, idén sem nagyon pihen. Több millió követője van a Twitch-en, az OF-en, a YouTube-on és más platformokon is, így egy komplett vagyont tudott már összeszedni.

Sőt, mostanában még rappernek is felcsapott… ITT olvashatsz erről!

Tekintettel a hatalmas rajongótáborára, a tartalomgyártó meghívást kapott Anthony Padilla internetes műsorába is, ahol a szerelmi életéről, karrierjéről és befektetéseiről beszélt. Volt azonban egy igen meglepő információ, amit Amouranth megosztott a nézőkkel.

Ez minden bizonnyal mindenkit megdöbbentett…

Arra a kérdésre, hogy mi a “legnagyobb tévhit” vele kapcsolatban, a 28 éves lány elárulta, hogy valójában nem az a “szexistennő”, akinek sokan állítják. “Nem vagy az?!” – kiáltott fel Anthony, mielőtt viccelődve lesétált a színpadról, majd később visszatért, hogy befejezze az interjút. “Én léptem innen, ember!”.

“Valójában nagyon tapasztalatlan vagyok szexuális téren” – tette hozzá Amouranth.

“Eddig összesen egy partnerem volt – az emberek mindig azt várják, hogy sokkal többet mondjak.” A Playboy Nyuszi ezután kitért arra, hogy számos rajongó esetleg csalódott lehet most emiatt, de nem igazán olyan típus, aki minden második emberrel összeáll.

Sőt, kiderült, hogy karrierje túlságosan lefoglalja őt ahhoz, hogy a romantikával foglalkozzon.

Reméljük, hogy azért nem szomorkodtok nagyon!

Betöltés...
Keresés
Keresés