Hogy mennyi?! – Ennyi pénzbe kerül jelenleg egy TOTY Mbappé

Tegnap végre elindult a Team of the Year időszak, s így a FIFA 22 legjobb kártyái kerültek a nyitható csomagokba. Az első hullámba a támadók kerültek bele, Mbappé, Lewandowski és Messi kapott arany-kék lapot. Vasárnap érkeznek a középpályások, őket pedig kedden váltják a védők és a kapus. Pár napra rá pedig a teljes keret bújik majd meg a csomagokban.

Na de mennyibe kerülhet a legdrágább Team of the Year lap? Nos, közel sem olcsó!

Technikailag ingyen, vagy akár csupán 7500 Coinért hozzá lehet jutni de ehhez őrült nagy szerencse kell. Mi most azt vizsgáljuk, hogy garantáltan mennyi pénzért juthatunk jelenleg hozzá.

Sajnos hivatalos úton ezt nehéz lemérni, ugyanis az EA Sportstól közvetlenül nem fogjuk tudni megvásárolni a francia támadó speciális lapját. Vannak viszont Coint áruló oldalak (amiket egyébként nem ajánlunk!), amiken keresztül valós pénzért vásárolhatunk magunknak játékbeli valutát.

PlayStation konzolokon jelenleg 8 millió Coinért lehet megvásárolni Mbappé legújabb kártyáját. Megnéztük, hogy a piac jelenlegi állása szerint, ez a Coin mennyiség mennyi valós pénzünkbe kerülne.

Az egyik legnagyobb forgalmat generáló Coin árus oldalon 7 millió Coin 945 dollár. További 1 millió plusz 135 dollárba kerül. Vagyis TOTY Mbappé teljes árához 1080 dollárt kell tudni letenni az asztalra. Ez ma körülbelül 341 ezer forintnak felel meg.

Nektek érne ennyit egy kártya?

Betöltés...
Keresés
Keresés