„Túlságosan be vagyok állva ehhez” – Majdnem halálra rémült a streamer barátja

Egy január 22-i adás során, BrokenP1ank egy barátjával együtt Mario Golfot streamelt a követőinek. A barát nem egy rendszeres vendég, ezért nem szokott hozzá a stream értesítéséhez, ami a follow, subscriber, vagy egyebek után jön.

Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a streamer egy másik barátja elkezdte hostolni a streamet, ami egy hangos riasztást eredményezett az ismert „FBI! Open Up!” meme hangjával.

A hangos zajra BrokenP1ank barátja majdnem halálra rémült.

„Jézus k***szott Krisztus” – kiáltott fel a streamer barátja, miközben megfordult, hogy lássa az FBI belépőjét. „Túlságosan be vagyok állva ehhez. Nem tudom ezt a stream szarságot csinálni. Nem ember… Én csak be akarok tépni és jól érezni magam”.

P1ank mindent megtett, hogy megnyugtassa barátját, elmagyarázva, hogy ez csak egy host. „Nyugi, nyugi, nyugi” – mondta. „Jól vagy. Minden rendben. Sajnálom, haver. Nagyon sajnálom, de ez kurva vicces volt. Nem gondoltam, hogy meghallod, és tényleg azt hiszed, hogy az FBI lesz az.”

Sok néző (érthető módon) viccesnek találta az egész tortúrát. Bár lehet, hogy egy ideig, nem fog visszatértni P1ank barátja.

Betöltés...
Keresés
Keresés