„A Microsoft nem fog megmenteni!” – Doc szerint már túl sz*r a Warzone

A múlt héten a Microsoft sokkolta a játékvilágot azzal, hogy megerősítette az Activision Blizzard 70 milliárd dolláros felvásárlását, amelynek egyik legnagyobb ékköve a
Warzone volt.

A sokkoló tulajdonosváltás révén a Microsoft olyan monolitikus franchise-okat szerez meg, mint az Overwatch, a World of Warcraft és természetesen a Call of Duty, és sok játékos azt állítja, hogy az új vezetés lesz az a szikra, amelyre sok lankadó sorozatnak szüksége van ahhoz, hogy új magasságokba emelkedjen.

DR. DISRESPECT azonban nem olyan biztos ebben.

Sőt, meg van győződve arról, hogy a Warzone a végét járja – a problémák egyre csak gyűlnek, állítja a Doki, és a Microsoft valójában nem fogja tudni megmenteni a haldokló battle royale-t.

Ez az állítása egy 15 ezer dolláros verseny közepette hangzott el, amelyen a Warzone állandó duójával, ZLanerrel játszott.

Dr. Disrespect már hetek óta hangoztatja elégedetlenségét a Warzone jelenlegi állapotával kapcsolatban, és minden dühét a felszínre hozza, ha esetleg meghal – ami valljuk be elég sokszor megtörténik a Dokival. 😀

„A Microsoft nem fog megmenteni titeket!” – kiabálta Dr. Disrespect.

A Doki vezető érve az volt, hogy a Warzone alapvető dizájnja és egyensúlya az évek során mind „elromlott”, és lehetetlenné vált, hogy bármilyen értelmes módon feltámasszák, akárhány fejlesztő is próbálkozik vele.

„Egyszerűen nincs semmi… semmi! Annyi probléma van. A hang is bugos. Ez a játék szar” – folytatta, mielőtt a Raven Software-t megszólította volna. „A játékotok szar! A Microsoft nem fog megmenteni titeket. Nem fog!”

A Doki az asztalra csapott, és újabb szúrós szavakkal szolgált: „Még a játék motorja is elavult! Tényleg, ez már a múlté! A játéknak annyi! Szent sz*r, vége van.”

Dr. Disrespect január 24-i epikus kirohanása messze nem az első alkalom, hogy a közelmúltban a Warzone-t is szidalmazta; a sztár állandóan üvöltözik valami miatt, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt ő eltervezte.

Végül kiderült, hogy szerinte a legnagyobb probléma az, hogy a Warzone az új frissítésekkel elveszíti a CoD-feelinget: „Ennek egy olyan túlzásba vitt blockbuster árkád játéknak kellene lennie, amibe bepattansz, elkezdesz játszani és jól szórakozol. Nem érzem ezt az érzést. Elalszom ezzel a játékkal játszva.”

Íme a Doki talán eddigi legdurvább kirohanása:

4:39:20, ha esetleg nem onnan indulna.

Betöltés...
Keresés
Keresés