Nem hiszed el, milyen FIFA keretet villantott Alphonso Davies

A Bayern kanadai csillaga, Alphonso Davies nem csupán akkor imádja a focit, ha rúghatja a bőrt. Bizony szabadidejében is boldogan nézi órákon át a zöld gyepet, bár igaz, akkor a virtuálisat.

Davies hobbistreamer is, vagyis ha ideje engedi, akkor játékokat közvetít a nézőinek. Ahhoz viszont, hogy valaki sikeres tartalomgyártó legyen, olyan csapattal kell rendelkezni a FIFA kategóriában, ami után sokan sóvárognak. S a szélsőhátvéd ezt teljesítette is.

Update on Alphonso Davies team from FIFA

Instagramon villantott egy képet, amiben megköszönte minden nézőjének a támogatást, valamint megígérte, hogy másnap ismét fellövi a műsort. A kép hátterének a kezdőcsapatát választotta, ami biztosan sokak állát kiakasztja majd.

Mid Ronaldo, Pelé és Baby Maradona is ott tetszeleg a kezdőben a VIP Mbappé és Davies Rulebreakers lapja mellett. A védelem előtt természetesen Mid Gullit szűr, na meg ott van Desailly és Maldini is a középhátvéd poszton. A tengely tehát kőkemény, s a Kaká, Roberto Carlos, Carlos Alberto és Yasin támogató kvartett miatt sem panaszkodhat.

A csapat összértéke kicsivel több mint 20 millió Coin…

Betöltés...
Keresés
Keresés