Rémálommá vált a TikToker egyik Uber útja – “Sosem féltem ennyire!”

Egy Kiara nevű TikToker több mint egy órán át rettegett egy autóban, miután kifogott egy “labilis” Uber sofőrt, aki bevallotta, hogy korábban börtönben ült, mert fojtogatta a barátnőjét.

Hogy a helyzetet még drámaian súlyosbítsa, a sofőr az út közepén felvette az imént említett barátnőjét.

“Tegnap este egyedül utaztam Uberrel, és ez volt a legijesztőbb élményem!” – írta a 27 éves Kiara a trendingben lévő, ám azóta törölt TikTok beszámolójának aláírásában,
amely több mint 425 ezer megtekintést ért el.

A videón idegesnek tűnő, dél-kaliforniai Kiara felvette, ahogy mély lélegzeteket vett és idegesen nevetgélt az autó hátsó ülésén, miközben egy férfi – feltehetően az Uber
sofőr – a “vakmerő” barátnőjéről szónokolt.

“Alkoholista, túl sokat iszik” – zsörtölődik a meg nem nevezett sofőr, hozzátéve, hogy egykor a légierőnél szolgált, és erkölcsileg kötelességének érzi, hogy labilis
szerelmével maradjon, mert attól fél, “öngyilkos lesz”, ha szakítanak.

“Kirúgatott a lakásból. Távoltartási végzése van ellenem, de még mindig együtt vagyunk” – tette hozzá a férfi a párjáról. “Ő egy meggondolatlan ember. Ő hozza ki belőlem a rosszfiút.”

“Rendkívül bizonytalannak éreztem magam, és attól féltem, hogy ha megpróbálok kiszállni az Uberből vagy lemondani a fuvart, az csak ront a helyzeten” – tette hozzá a TikToker. “Mindent megtettem, hogy nyugodt és kedves maradjak, de hallani lehet az ideget”.

A sofőr ezután 15 percig állt egy lakóparknál, hogy felvegye a barátnőjét is. És miközben arra várt, hogy nője bepattanjon a kocsiba, a szemtelen Uber-sofőr megkérdezte Kiarát, hová megy vacsorázni, és meghívatta magát és párját a randevúra az étterembe.

“Ti hol randiztok a pároddal?” – kérdezte . Kiara közölte vele, hogy nem tudja biztosan. “Lehet, hogy ott kell ennünk veletek” – folytatta a hátborzongató taxis. “Mert el akart menni valahova a nőm, és csinálni akart valamit amúgy is”.

Egy másnap megosztott videófrissítésben Kiara biztosította több mint 3000 követőjét, hogy sértetlenül megúszta a borzasztó autós utat.

A nő jelentette az esetet az Ubernek, és azt állította, hogy a fuvarmegosztó óriáscég teljes visszatérítést adott neki, és garantálta, hogy soha többé nem “párosítják” az adott sofőrrel.

“De hogy őszinte legyek, úgy érzem, ez nem elég” – erősködött Kiara. “4,8 csillagos értékelése volt… És azt mondta nekem, hogy már korábban is fel kellett vennie a barátnőjét, miközben Uberezett, szóval nem ez volt az első eset, hogy ez történt.”

A The Postnak adott nyilatkozatában az Uber szóvivője azt mondta: “Az utas által leírt aggályos viselkedés ellentétes az Uber közösségi irányelveivel. Megszüntettük a
sofőr hozzáférését az alkalmazáshoz, amíg kivizsgáljuk az esetet”.

Neked volt már hasonló “élményed”? 🙁

képek: nypost.com

Betöltés...
Keresés
Keresés