Teljesült a Siege közösség kérése: Emléktáblát állítottak KiXSTAr-nak

KiXSTAr 2021 októberében bekövetkezett hirtelen halála alapjaiban rázta meg a Rainbow Six közösséget. A 24 éves castert mindenki szerette, és ennek megfelelően petíciók érkeztek a Ubisofthoz, hogy emlékezzenek meg róla a játékban.

A fejlesztők teljesítették a kérést.

Most már van egy KiXSTAr emléktábla a Presidential Plane lépcsőjén, amely a Cargo felé vezet, ahol az ikonikus ace-t lőtte.

Az ikonikus ace:

“Megható tisztelgésként a Ubisoft egy KiXSTAr logójával ellátott emléktáblát helyezett el a Plane alsó lépcsőjén, ahol a híres ace-t szerezte” – nyilatkozta a régi barát, Parker ‘INTERRO’ Mackay. “Köszönjük, Ubisoft!”

A legjobb játékának emléket állító új spray azonban nem az egyetlen tisztelgés, ami bekerül a játékba.

Egy KiXSTAr charmról pletykáltak az Operation High Caliberhez az Y6S4-ben. A charm a Siege esport színeit ábrázolja, középen a “KiX” felirattal.

Az állítólagos Memorial Charm lenne a második R6-os tiszteletadás neki, és a harmadik alkalom, amikor megjelenik a Siege-ben. 2019 óta van egy “KiXSTAr” Streamer Charm a játékban, amit a játékosok a Twitch csatornájára való feliratkozással szerezhetnek meg.

Ám az R6 közösségben néhányan azt is fontolgatják, hogy a Siege caster örökségét tovább bővítik, az új emléktábla helyére a “KiXSTAr” calloutot használnák.

Betöltés...
Keresés
Keresés