Neked feltűnt? – A CW és a Vanguard fegyverek közötti különbség

A Vanguard Warzone-ba való integrálása egy hatalmas új fegyvertárral érkezett, amelyek közül sokan Caldera alapdarabjaivá váltak. Azóta az STG44, az MP40, a Bren és a PPSH uralja az új térképet.

De bár a játékosok érthető módon alig várták, hogy kipróbálhassák az új fegyverek sorát, ez nem jelenti azt, hogy néhány régi hűséges fegyver ne tudná még mindig megállni a helyét.

Továbbra is vannak Modern Warfare és Black Ops Cold War fegyverek, amelyek közül választhatunk.

Sőt, a CoD-szakértő JGOD szerint a Cold War fegyverek hatékonyabbak a Calderán, mint a Vanguard felhozatala, és el is magyarázta, miért.

A YouTuber a csatornájára nemrégiben feltöltött videóban elárulta, hogy a Cold War fegyvereknek „hatalmas előnyük” van az új fegyverekkel szemben, amiről „sokan nem beszélnek. Elmondása szerint mindez a lövedék sebességén múlik, amit a BOCW fegyverek produkálnak.

„Általában, amikor a meta buildeket építed, a nagy hatótávolságú fegyvereknél sokszor 1000 és 1200 m/s közötti lövedéksebességet akarsz” – mondta. „Vannak olyan fegyverek, amelyek egy kicsit e fölé mennek, de általában nem ez a jellemző.”

„Normális esetben bármi, ami 900 alatt van, az kevésbé kedvező, kicsit nehezebb lesz használni. Jobban kell leadelni a lövést, ami megnehezíti a dolgokat hosszú távon,
még akkor is, ha a fegyver nagyon alacsony visszarúgással rendelkezik.

A továbbiakban azt mondja, hogy az LMG kategóriában néhány kivételtől eltekintve, mint például a Bren vagy a Type 11, ez egy olyan probléma, amellyel a Vanguard fegyverek küzdenek.

Eközben a megfelelő tartozékokkal sok BOCW Assault Rifle, például az AK-47, jóval ezer fölötti lövedéksebességgel rendelkezhet. Ahogy JGOD javasolta, ez sokkal
megbízhatóbbá teszi őket hosszabb távokon.

Azt is hozzátette, hogy a Modern Warfare egyes fegyverei még mindig rendkívül hasznosak, ennek a lövedéksebesség-mechanikának köszönhetően.

Tekintettel arra, hogy a Caldera rengeteg nyílt térből áll, a Warzone-ban egyre gyakoribbá váltak a távolsági harcok. Így egy olyan automata fegyver használata, amely képes megállni a helyét egy frenetikus lövöldözésben a távolból, létfontosságú a sikerhez.

Íme a videó: 

Betöltés...
Keresés
Keresés