A Riot felkapja az Arcane szálat a TFT-ben! – 3 új karakter érkezik

A Riot Games sikeres Netflix showja, az Arcane nem csak a League of Legendset mutatta be a világnak, hanem egyben a riválisokká vált testvérek, Jinx és Vi viharos történetét is.

Az Arcane hatalmas sikere után a játékosok joggal kérdezték, hogy mikor érkezik Silco a League of Legendsbe. Erre a Riot választ adott, hogy jelenleg semmi esély erre, de azért
gyorsan adaptálta a sorozat és a játék néhány karakterét a TFT-be.

Zeri és Renata Glasc is érkezik, és az Arcane antihőse, Silco is, mind a TFT Set 6.5 részeként.

Ám, hogy kapcsolódik ide az Arcane?

„Mindig is tudtuk, hogy Vi és Jinx Arcane történetét a TFT mechanikáján belül szeretnénk folytatni” – mondja Lynda Tang a TFT technikai tervezője. „Az Arcane történet szétszakította őket, és most ez tükröződik a játékban.”

Tang ezzel arra utal, hogy Vi és Jinx közös ‘Sister’ tulajdonságát eltávolították, ami mostantól a Rival tulajdonság lesz. Korábban arra ösztönözték a játékosokat, hogy
mindkét egységet ugyanazon a táblán játsszák a bónuszokért. ,

Most, a Rival egyedi bónuszai miatt reálisan csak Jinxet vagy Vi-t játszhatod optimális táblán.

Jinx attack speedet kap egy kill után, mint a passzívja a játékban, míg Vi-nek kevesebb mana kell a skillek használatához. Ha már Vi-nél tartunk, mostantól 4 goldba kerül a karakter és a régi skilljeit használja.

Ahogy a TFT folytatja az Arcane és az egyre bővülő univerzumának egyesítését, érdekes lesz látni, hogyan ütközik össze ez a két nagyon különböző világ.

Betöltés...
Keresés
Keresés