JGOD lecsap a Ravenre, amiért a Warzone még mindig „játszhatatlan” konzolon

Nem titok, hogy a Call of Duty Warzone Pacific frissítése meglehetősen durván indult. Teljesítményproblémák, textúra problémák és a játékot megtörő hibák mind-mind befolyásolták az élményt, különösen a konzolokon játszók számára.

A konzolos játékosok már nyolc hete küzdenek ezekkel a problémákkal, JGOD felszólította a fejlesztőket, hogy javítsák a hibákat, különben a Season 2 biztosan megbukik.

A Raven először még január 11-én foglalkozott a konzolos Warzone problémáival, de majdnem egy hónappal később JGOD azt mondta, hogy „még mindig nem vagyunk közelebb a játék javításához”. Twitter bejegyzéseinek kommentjei is tele voltak a játékosok panaszaival.

Megmutatta azt a bizarr hibát is, amely a térkép összes textúráját neon szivárvány színűvé változtatja, és azt mondta: „Ez már több hónapja történik, nem csak az elmúlt nyolc hétben. Azt hiszem, az emberek elfelejtették, hogy néhány ilyen hiba Verdanskban is volt… De miért nem foglalkozunk ezekkel gyorsabban?”

Ám ennek ellenére úgy gondolja, hogy a Warzone „még mindig helyreállítható”, de a fejlesztőknek meg kell győződniük arról, hogy a február 14-i Season 2 frissítés „kijavítja a jelenlegi problémák 99%-át, miközben tartalmat ad hozzá”.

A Call of Duty mögött álló csapat bejelentette, elhalasztották a Warzone és a Vanguard Season 2 frissítését, hogy azon dolgozzanak, hogy mindkét játék a lehető legjobb állapotba kerüljön.

Betöltés...
Keresés
Keresés