Apja ölte meg a TikTok sztár zaklatóját – Felkavaró események +18

A 15 éves Ava Majury egy népszerű TikTok sztár, akinek csak a fő fiókján több mint 1 millió követője van, és összesen 57,5 millió összesített kedvelése az összes videóján. Az appot 13 éves korában töltötte le, és azóta tartalmai elsősorban az alkalmazás trendi hangjaira készült táncos vagy szájszinkronos videókból állnak.

Internetes hírneve azonban hamar sötét fordulatot vett, amikor egy zaklató felfigyelt rá.

Most a New York Timesnak adott interjúban Ava és családja nyíltan beszélt a 2020-ban történt ijesztő eseményekről. Az év elején Ava állítólag észrevette, hogy egy EricJustin111 nevű fiók több különböző közösségi médiaplatformon keresztül próbál kapcsolatba lépni vele.

Elmondása szerint kezdetben néhányszor válaszolt neki, mivel általában ezt szokta tenni a rajongóival.

Ezután vette észre, hogy New Jersey-i és floridai „barátai” a telefonszámával együtt árulják a róla készült képeket Justinnak. Ava szülei ezután állítólag megengedték neki, hogy ő maga adja el az arcáról készült képeket, amelyeket már a Snapchatre is feltett.

„Nem küldtem semmit a testemről” – mondta a lány. „Csak képeket az arcomról, amiért a férfi fizetett”.

Justin ezután hozzáadta őt a Venmón, lábfotókért és „csizmás képekért” könyörgött, mire a lány letiltotta őt. Ava apja ezután sms-ben követelte tőle, hogy ne lépjen kapcsolatba vele, majd Justin egy sor nyugtalanító üzenetet küldött Ava egyik osztálytársának, amelyben azt tervezte, hogy bántalmazza őt.

Július 10-én a 18 éves Eric Rohan Justin egy sörétes puskával érkezett a Majury-házhoz, és berobbantotta a bejárati ajtót. Ava apja elkergette, elment a pisztolyáért, majd a bejárati ajtóban állt és várta a rendőrséget.

A NYT szerint, amikor Justin visszatért: „Majury úr felszólította a tinédzsert, hogy dobja el a puskát, és amikor az ehelyett ráfogta, Majury úr lőtt.”

Ava apjának állítólag azt mondta a rendőrség, hogy a floridai „stand your ground” törvény értelmében nem vonható felelősségre. Ava mostanra otthagyta az iskolát, miután az osztálytársa, aki Justin üzeneteit kapta, állítólag „követni és figyelni kezdte őt”.

A lány azonban továbbra is aktív a közösségi médiában, szülei támogatásukról biztosították, édesanyja így nyilatkozott: „Miért hagyjuk, hogy megállítsák őt? Talán arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet erre az egészre”.

Ava bevallotta, hogy néha éjszakánként azt gondolja, hogy nem akarja ezt tovább csinálni, de reggelre eszébe jut az összes előnye.

Betöltés...
Keresés
Keresés