Teljesen új Twitch metával állt elő Disguised Toast – Több napig is streamelhet

A Twitch subathonok hatalmasak voltak az elmúlt években. Ludwig Ahgren történelmi 31 napos streamje után olyan más feltörekvő szupersztárokat láttunk, mint Kkatamina és Athena, akik mind átvették a trendet, hogy saját maguk is történelmet írjanak.

Ahelyett, hogy Disguised Toast is a nyomdokaikba lépne, és a nézők túlzottan sokat költenének arra, hogy online tartsák őt, Toast egy új streaming ötletet dolgozott ki. Egy olyat, amivel ugyanolyan sokáig, ha nem tovább maradhat élőben a Twitch-en, mint bármelyik nagy subathon.

A “viewerthon” néven emlegetett újszerű koncepció az aktív nézettségét veszi alapul, szemben az előfizetői számával. Ha az egyidejű nézők száma egy bizonyos célérték alá csökken, Toast streamje hirtelen véget ér.

Új maratonjának elindításakor Toast a kezdeti célt meglehetősen alacsonyra tűzte ki. De minden eltelt 30 másodperccel ez a cél “eggyel emelkedik” – magyarázta.

Ha az élő nézőinek száma “valaha is kisebb lesz”, mint a célszám, akkor be kell fejeznie a streamet. Ezzel a hatalmat közvetlenül a közössége kezébe adja. Minél többen kapcsolódnak be, annál valószínűbb, hogy  Toast streamje tovább fog gördülni.

Ellentétben a subathonokkal, amelyek elméletileg a végtelenségig folytatódhatnak, Toast viewerthonjának azonban “van vége”. Igaz, ez egy “fokozatos” véget jelent, viccelődött.

Ahogy az emelkedő célszám az ezres nagyságrendbe szökik, sőt, az öt számjegyű határt is átlépi, Toastnak több tízezer egyszerre bekapcsolódó nézőre lesz szüksége ahhoz, hogy életben tartsa a streamjét.

Mivel a SullyGnome adatai szerint az elmúlt 30 napban az átlagos nézettség alig 15.000 fő volt, ez azt jelenti, hogy a szokásosnál több rajongónak kell majd a végsőkig elhalmozni a streamet.

“Ez az ötlet egy subathon, de nem érzem jól magam, ha túl sok pénzt veszek el a nézőimtől, és azt közvetlenül a zsebembe teszem” – mondta az első napon.

Toast jelenleg 37 órája streamel, és lehet, hogy nem is fogja egyhamar abbahagyni.

Betöltés...
Keresés
Keresés