Óriásplakáton reklámozza OnlyFans fiókját és üzletét a Playboy streamer

A Playboy streamer Amouranth mára már az egyik legnézettebb streamer a Twitchen. Azonban sokkal jobban használja ezzel megkeresett pénzét az átlagnál. Egy jelentős üzleti mogul is, aki már vásárolt egy benzinkutat is, 1 millió dollárnyi Visa-részvényt, és nemrég egy műanyag labdákat gyártó céget is.

És vásárolt egy 7-Eleven üzletet is… a sors teljesen váratlan fordulata, hogy Los Angeles-szerte felbukkannak az ő kisboltjára utaló hirdetések.

Február 17-én – két hónappal azután, hogy 10 millió dollárért megvásárolta a helyet – Amouranth megosztott magáról fotókat, amelyeken egy óriásplakáton pózol látszólag az OnlyFans fiókját reklámozva. Vagy a 7-Eleven boltját. Vagy mindkettőt?

“Amouranth az OnlyFans-en?” – olvasható a táblán. “Elérhető 0-24 a következő megállónál”.

Ez angolul egy vicces szójáték, amely utal mind a 7-Eleven boltjára, mind pedig a rendkívül jövedelmező OnlyFans vállalkozására, ahol Amouranth azt állítja, hogy havonta 1 millió dollárt keres. A streamer szerint a táblák többsége Hollywood környékén van, de több is van szétszórva Los Angelesben.

“Ez nem vicc, pls küldjetek képeket, ha LA környékén látjátok őket” – pontosított egy következő tweetben.

Miután az egyik rajongó posztolt egy fotót az óriásplakátról a Twitterre, Amouranth újabb nagy csavarral állt elő; fontolgatja, hogy egy hónapig ingyenes tartalmat ajánl fel az OnlyFans oldaláról mindenkinek, aki kitweetel egy képet a hirdetésről, és megjelöli őt.

Nem lehet tudni, hogy Amouranth legújabb reklámkampánya hogyan fog elsülni, de mindenképpen váratlan volt. 

Betöltés...
Keresés
Keresés