„Többet dolgozom, mint te!” – xQc szétoltotta pofátlan nézőjét

xQc az egyik legelkötelezettebb streamer a Twitchen. 2017 eleje óta mindössze 85 szabadnapot vett ki, ami lényegesen kevesebb, mint az átlagos munkavállalóké, akiknek átlag 124 szabadnapjuk van naptári évenként. Az elkötelezettsége gyümölcsöző is volt, hiszen nemrég vásárolta meg második luxusautóját is.

Ez azonban nem akadályozott meg egy nézőt abban, hogy „részmunkaidős streamernek” nevezze, ezzel arra célozva, hogy lusta, és ezzel megkérdőjelezve az elkötelezettségét.

xQc-t kicsit felhergelte a megjegyzés, és szétoltotta a nézőt.

„Részmunkaidős streamer?” – mondta xQc a rajongó megjegyzésére válaszul. „Te k*rva, a szabad heteimen körülbelül másfélszer annyit streamelek, mint amennyit te dolgoznál egy teljes munkaidős állásban. Ne hívj engem részmunkaidős streamernek.”

xQc nem hazudott. Az elmúlt 365 napban közel 4000 órát streamelt, ami jelentősen több, mint az a 2200 óra, amit a heti 40 órás rendes munkaidőben dolgozók ugyanezen idő alatt a munkahelyükön töltenének.

Azt az állítást is elkaszálta, hogy a streamelés nem igazi munka. „B***zd meg. A streamelés igen is egy munka” – mondta nyersen.

„Van egy nagy stigma a streamerekkel kapcsolatban, amikor az emberek azt mondják, hogy a streamelés könnyű és nem munka. Ez nem csak egy munka, hanem nehezebb, mint egy munka. Ez a sz*r igazi k***szott munka!”

Abban a pillanatban, ahogy a pörkölés véget ért, xQc szemrebbenés nélkül ugrott vissza a streambe. Nem ez volt az első alkalom, hogy be kellett szólnia a témába, és nem is az utolsó.

Betöltés...
Keresés
Keresés