A Warzone közösség szerint sokat tanulhat a Raven a Vanguard & BOCW integrációból

A Warzone 2020-as megjelenése óta a battle royale felvirágzott, és friss levegőt hozott a Call of Duty játékosoknak. A Warzone azóta két különböző CoD-címmel, a Black Ops Cold Warral és a Vanguarddal való integrációt is megélt, mindkettő rengeteg újdonságot hozott a Warzone-ba.

A játékosok azonban azt szeretnék, ha a fejlesztők tanulnának ezekből a múltbeli hibákból a következő kiadásokhoz.

„Az a motor, amivel az MW19 készült, megmutatta, hogy milyen lehet a COD jövője” – érvelt egy rajongó. „Semmi sem volt ahhoz fogható” – mondta HardGoreHenry. „Mivel a játékstúdió egyre több és több tartalmat adott ki, nem is lehettünk volna boldogabbak.”

„Aztán amikor azt hittük, hogy a COD ismétlődik, akkor dobták ki a Warzone-t. Egy BR, ami ugyanazzal a motorral készült, mint az MW19, így nem csoda, hogy már a kezdetektől sikeres volt. Sajnos, amint jött a Cold War, akkor kezdett a Warzone kevésbé érdekessé válni” – állították.

„A Warzone-nak meg kellett volna maradnia a saját stílusánál, a saját történeténél, a saját egységénél, elkülönülve minden mástól, kivéve az MW19-et, a Warzone eredetét”. Azt is hozzátették, hogy a játékosok feldúltak lettek, amikor a Vanguard megjelent, tudván, hogy a meta elkerülhetetlenül változni fog.

A Warzone 2, amely a hírek szerint 2023-as megjelenésre készül, hatalmas siker lesz, állítják, de nem akarják, hogy a benne rejlő potenciált történelmi környezetben pazarolják el.

Néhány játékos egyetértett ezzel, egy rajongó így kommentálta: „A Cold War és a Vanguard integrálása hatalmas hiba volt, és szerintem most már rájöttek erre”. Egy másik rajongó hozzátette: „Ezt már a Cold War integrációja után is mondtuk, a Vanguard integrációja csak rontott rajta”.

Mások azonban megjegyezték, hogy a Warzone Verdansk napjai messze nem voltak tökéletesek, a battle royale-t számos hiba, glitch, kiegyensúlyozatlan fegyverek és ugyanazok az unalmas épületek sújtották az egész mapon.

A játékosok várják a Warzone folytatását, amely a hírek szerint már fejlesztés alatt áll.

És te?

Betöltés...
Keresés
Keresés