„Ez most komoly b*szdmeg?” – Földön landolt az 1 milliós videokártya

TenZ és Kyedae már több éve együtt vannak, és népszerűségük a saját tehetségüknek és személyiségüknek köszönhető. Tyson a CS:GO és Valorant képességeinek köszönhetően robbant be az évek során, több mint 2,3 millió rajongóból álló közösséget hozva létre.

Kyedae több mint egymillió követőt gyűjtött össze a Twitch-en, és további százezreket a Twitteren, az Instagramon és a saját YouTube-csatornáján.

A páros egy új számítógépet épített egy stream közben, az új PC-hez többnyire fehér alkatrészeket választottak. Kyedae felvette az Nvidia RTX 3090-et, és megkérdezte Tysont, hogy az is fehér-e.

Másodpercekkel azelőtt, hogy TenZ válaszolni tudott volna, a lány a földre ejtette a 3000 dolláros videokártyát – TenZ szinte szóhoz sem jutott.

„Ez most komoly b*szdmeg? Kizárt, hogy csak úgy elejtettél egy 3090-et. Szándékosan csináltad?” – mondta, mielőtt Kyedae megkérdezte volna, hogy baja eshetett a kártyának. „Igen, lehet, hogy tönkre ment. Ne ejts el egy 3090-et.”

Kyedae chatje is hasonló módon reagált, hiszen nem egy olcsó videokártyáról van szó. Ám kiderült, hogy az egész csak egy prank volt, mivel Kyedae még a PC építés előtt kicserélte a kártyát egy másik tárgyra.

Íme a full fehér videókártya teljes pompájában:

Ejtettél már el videokártyát?

Betöltés...
Keresés
Keresés