Doublelift elárulta, hogy még mindig versenyezni szeretne az LCS-ben

Doublelift 2020 novemberében vonult vissza a kompetitív League of Legendsből, miután minden idők egyik legsikeresebb karrierjét élte. Azóta átváltott főállású Twitch streamerré, ahol rengeteget LoL-ozik.

Új talk show-jának, a „Trash Talk”-nak egyik epizódjában utalt arra, hogy még mindig megvan benne a vágy, hogy profiként játsszon, bár ez talán sosem fog megvalósulni.

Műsorának második epizódjában, Sneaky-vel és Meteossal, a trió arról beszélgetett, hogy fontolóra vennék-e valaha, hogy visszalépjenek a streaming-karrierjükből, és visszatérjenek a profi játékhoz.

Doublelift kifejtette, hogy valóban fontolgatja ezt: „Van rá késztetésem. Nagyon gyakran van bennem késztetés a versenyzésre, mert ez olyasmi, ami annyira romantikusan él a fejünkben, és nagyon kielégítő” – mondta. „Ez olyasmi, amit szeretek, így persze, hogy késztetést érzek arra, hogy versenyezzek.”

A 28 éves versenyző így folytatta: „Ami azt illeti, hogy még mindig úgy gondolom-e, hogy képes vagyok rá… Azt hiszem, Bjergsen a lehető legjobban tette, amikor visszatért, azt mondta a csapatának: ‘Srácok, egy évig nem versenyeztem. Nem leszek olyan jó, de ígérem, hogy mindent beleadok, csak egy kis időre van szükségem”. Szerintem ez a helyes gondolkodásmód. Mert ha most azt mondanám, hogy ‘visszajövök és könnyedén eltaposom az LCS ADC-it, akkor k*rvára képzelődnék. Rengeteg időre van szükséged, hogy visszamenj és fejleszd a képességeidet.”

Doublelift a 2022-es LCS tavaszi szétválása előtt utalt egy lehetséges visszatérésre, bár erre soha nem került sor.

Miután összeveszett a TSM tulajdonosával, Reginalddal, nem valószínű, hogy bármilyen visszatérés azt eredményezné, hogy a TSM-et választaná.

Betöltés...
Keresés
Keresés