Röhejesen gyenge az új Ndombele SBC, az EA meglopja az embereket

Jópofa lehetőségnek tűnt, amikor a leakerek bejelentették, a FUT Birthday során érkezik egy új Ndombele lap. A francia középpályás a Tottenhamtől került át a francia bajnokságba a téli átigazolási időszakban, ráadásul kifejezetten jól is kezdte az új fejezetet a Lyonnál. Az új promónak köszönhetően még magasabbra törhetett, ugyanis egyből egy 90-s kártyát kapott, felturbózott statokkal. Kiváló balos és 4 csillagos trükkök kerültek az egyébként is kiemelkedő labdavezetése és passzolása mellé, minden adva volt ahhoz, hogy egy őrületesen jó védekező CM-et kapjunk a kiadótól.

Aztán kiderült, hogy Medium/Medium munkamorálja lesz a lapnak, vagyis többnyire el fog tűnni a pályán, mint az aranyóránk. A teherbírása röhejes, a játék ezen szakaszában sajnos már kevés a 81-es Stamina. A játékos sebességéről pedig beszélni sem érdemes. Jelen állapotában jó, ha 100-120 ezer Coint ér a lap. A Ligue 1 és francia linkek miatt viszont több mint 300 ezer Coin értéket kér el érte az EA Sports, ami szabályosan vicc kategóriába sorolandó.

What do you guys think? Is he worth it? I missed Aouar and need a Lyon/french link between Ben Yedder and Paqueta from FIFA

Csak a miheztartás végett érkezett egy Prime Icon Upgrade csomag, ami közel ennyibe kerül és olyan játékosokat adhat, mint Ronaldo, Zidane, Maradona, vagy éppen Maldini. Igen, ott a lehetősége annak is, hogy Inzaghi, Lampard, vagy Rush esik, de a “talán jó” bőven jobb, mint a “garantáltan rossz”.

Ár-érték arányában a játék egyik legrosszabb SBC-jét kaptuk, az Ndombele fanokon kívül nem tudjuk elképzelni, hogy bárkinek is megérné kiszedni az új lapot.

Betöltés...
Keresés
Keresés