Mennyi?! – Majd’ 50 ezer forintos Senna skin szivárgott ki a netre

Egy megbízható forrásból származó, nemrégiben kiszivárgott információ sokakat aggaszt a LoL közösségben, mivel a pletykák szerint egy Senna skin ára 18.000 RP lesz, az az körülbelül 46.550 magyar forint.

Március 7-én a League of Legends leakere, Big Bad Bear elárulta, hogy a 12.8-as javítással egy Eclipse skinvonal érkezik a játékba.

Bár ez a hír kezdetben izgatottá tette a közösséget, hamarosan csalódottságba fordult az érzés, amikor kiderült, hogy az Eclipse Senna Prestige Edition 18.750 RP-be fog kerülni. Bár a pletykált skin nem lesz átalányáras, a játékosoknak 25 kapszulát kell majd megvásárolniuk hozzá,

összesen valamivel több mint 18.000 RP vagy 46.550 Ft értékben.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a hír nem nyerte el a közösség tetszését, és nem tartott sokáig, mire a Senna mains subredditen létrejött egy ezt vitató bejegyzés. A játékosok többsége “csak” csalódott, hogy lemaradnak a Support új skinjéről, mivel nem hajlandóak ennyi pénzt kiadni a Prestige Editionre.

Rumoured Senna Eclipse Prestige in 12.8 for 18k rp from sennamains

“Azt hittem, hogy a 18k-nak 1,8k-nak kellett volna lennie… Egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy végleg kilépjek”.

A játékosok többségének visszatetszése ellenére azonban néhányan rámutattak, hogy 25 kapszula megvásárlásával többet kapsz, mint egyetlen skin, és az érték valóban kiegyenlítődik.

“Ez 130 dollár, olyan 75 skinért + a Senna Prestige. Miért nem gondol senki erre…” – írták.

Persze érdemes megjegyezni, hogy ez a szivárgás egyelőre csak pletyka, és érdemes fenntartásokkal kezelni. Ennek ellenére, mivel sok Senna main elégedetlen azzal, hogy a Prestige skin 25 kapszula mögé van zárva, érdekes lesz látni, hogy a Riot változtat-e az árazáson, mielőtt a 12.8 megjelenik.

Te megvennéd?

Betöltés...
Keresés
Keresés