Aprócska elírás miatt vesztett 700 millió forintot a Twitch streamer

Nemrég Amouranth megkérdezte a rajongóit, hogy mit szólnának, ha véletlenül 2 millió dollár jelenne meg a folyószámlájukon, hozzátéve, hogy a kérdés egy nemrég történt banki probléma miatt aktuális.

„Egy üzleti számláról próbáltam pénzt átvinni egy olyan számlára, amelyet befektetésekre használok, és a bank egy elírás miatt egy véletlenszerű személy számlájára helyezte azt” – magyarázta. „Valahol van egy személy, aki most őrült befizetési értesítést kapott”.

„Gondoltam, hogy ez csak egy lassú tranzakció volt, így a pénz egy ideig annak a személynek a számláján ült… kamatot gyűjtve?” – töprengett tovább.

Arra ébredni, hogy 2 millió dollár van a számláján, bárki számára álom lenne, de természetesen a hibát igyekeznek visszafordítani. 

„Két privát bankár és a fiókvezető lángoló hajjal rohangált, miközben próbáltak nyugisnak tűnni” – írta válaszul egy rajongónak, aki arra volt kíváncsi, hogyan reagált a bank a hibára.

Szóval, bár ez a hiba okozott némi stresszt a 28 éves lánynak, Amouranth valójában úgy gondolja, hogy minden rendben lesz.

Addig is, ez a szerencsétlen elírás jó emlékeztető lehet…

Betöltés...
Keresés
Keresés