Hatalmas versenyen csalhatott a Warzone profi – Több millió a tét

Az elmúlt hetekben egy “Shifty” nevű Warzone versenyzőt többször is csalással vádoltak meg. Leginkább a korábbi Call of Duty League profi és jelenlegi ROKKR streamer Rasim ‘Blazt’ Ogresevic vezette a vádaskodást.

Március 8-án ezek a vádak a nyilvánosság előtt csúcsosodtak ki – amikor számos profi csatlakozott Blazthoz, aki azt állította, hogy Shifty csal a 100.000 dolláros Caldera Challenge selejtező során.

Mivel a selejtező ezen szakaszán 15.000 dollár (5.115.900 Ft) volt a nyeremény, az össznyeremény pedig 100.000 dollár, a tét nyilvánvalóan nagy volt. Így Blazt legújabb bizonyítékát – a gyanús gyilkosságról készült videóklipet – széles körben vitatták.

 

Shifty végül nem nyerte meg az eseményt, de a harmadik helyen végzett, és a legmagasabb K/D-t produkálta a versenyen: 13,32 (InTheZone szerint). Ezekkel az eredményekkel nem Blazt volt az egyetlen, aki csalással vádolta a streamert…

Másokat azonban nem győztek meg ennyire. A korábbi Warzone profi, Thomas ‘Tommey’ Trewren egyike volt azoknak, akik szerint ez a videó nem bizonyít semmit. 

Szerinted gyanús? 

Betöltés...
Keresés
Keresés