Valódi orvossal együtt játszott műtős játékot a Twitch streamer – WTF?!

VyseDomo a Twitch egyik legváltozatosabb streamereként rendszeresen közvetít olyan játékokat, mint a League of Legends és az Elden Ring. Nemrég azonban minden eddiginél kreatívabb volt, és sikerült rávennie egy barátját, -aki valójában orvos -, hogy streameljen vele, és játsszanak a Surgeon Simulatorral.

Míg Vyse irányította a műtéteket, Dr. Nari végigkísérte őt, és ez érdekes pillanatokhoz vezetett. A streamer egyenesen a beteg testébe ejtette a fűrészt, mire Dr. Nari azt mondta: „Szerintem az ott nagyon jó helyen van. Hagyd csak ott, nézzük meg mi történik”.

Aztán rájött, hogy ez egy jó üzleti lehetőség lehet: „Mert akkor majd visszajön, és akkor megint megműthetjük, és még többet kérhetünk érte!” Vyse imádta az ötletet, ahogy ketten pacsiztak, és ő szarkasztikusan felkiáltott: „Nagy gyógyszergyárak! Gyerünk!”

A klip, amelyben a páros Surgeon Simulatorral játszik, futótűzként terjed, és a stream után két nap alatt 40.000 megtekintést ért el, ami nem semmi, tekintve, hogy a streamer kevesebb mint 20.000 követővel rendelkezik.

Betöltés...
Keresés
Keresés