Tragédia az új FUT szezon, az EA-nek nagyot kell újítania jövőre

A mai nap befutott az új Ultimate Team szezon, ami azt jelentette, hogy az előző szezon jutalmai is kiosztásra kerültek. Ám ahogyan az lenni szokott, ezúttal is voltak fennakadások ilyen téren, de összességében végül mindenki megkapta, ami járt neki, s bele lehetett vágni az új Pass farmolásába.

A gond csak az, hogy az EA Sports még mindig magasról tesz a minőségre, így az új Seasonal Pass is pontosan annyira irreleváns, mint a korábbiak. Ismétlődő kozmetikai tárgyak, gyenge csomagok, s még annál is gyengébb játékosok érkeztek.

12,600 XP to get a repeat ball from FIFA

Ott van például a Level 10-es jutalom, ami korábban már megszerezhető volt a játékban. A kiemelt speciális kártyák pedig foddernek is gyengécskék a játék ezen szakaszában. A legfájóbb viszont az ebben a történetben, hogy ezt lehetett volna sokkal jobban is. Érthető, hogy szeretnék a kanadaiak promózni a kisebb ligákat, viszont a metának és úgy általában a játékosoknak nem ez kedvez.

Úgy fest, hogy ez a tendencia már marad a FIFA 22-re, ám reméljük, hogy a következő verzióban már újra lesz gondolva a Pass-rendszer, mert igény bőven lenne rá.

Betöltés...
Keresés
Keresés