Kíváncsi vagy, mikor fejlődik a Fantasy Eriksened? – Íme minden infó

Az EA Sports hatalmasat hibázott a reggeli órákban, minden arany brentfordi Eriksen lapot Fantasy verzióra cserélt. Mindez ráadásul azért röhejes, mert elvileg egy SBC exkluzív tartalomként kellett volna megjelennie a játékban, ám most sokan a piacon is árulják.

Sajnos nem tudni, hogy ezzel a helyzettel mit fog kezdeni az EA Sports, így nem ajánljuk sem a lap eladását, sem az SBC-be pakolását. A cég egészen addig, amíg nem ad ki hivatalos közleményt a hibáról, nem szokta tolerálni az ilyen jellegű glitchek alkalmazását. Persze korábban már volt példa ilyesmire, véletlenül Brandt 84-es UCL lapját tolták fel 88-ra a fejlődő 87-es helyett, így temérdek játékos kapott ajándékba kiváló középpályást. A kanadaiak akkor mindenkinek megengedték, hogy a jövőben használják a kártyát.

Viszont, ha marad, akkor mikor és hogyan fog fejlődni?

A Fantasy FUT lapok háromféleképpen fognak tudni fejlődni. Egy fejlesztést akkor kapnak, ha az adott játékos az 5 mért meccséből legalább három pályára lép. Még egyet kaphat azért, ha ezen meccsek valamelyikén gólt lő, vagy gólpasszt oszt ki. Valamint akkor is, ha vizsgált 5 meccsből egyet megnyernek.

A gond viszont csak az, hogy a “nemzetközi szünet” (válogatott meccsek) miatt csupán csak április elsejétől számolja majd az EA a lapok teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy potenciálisan a Team of the Season környékén fognak csak maxra pörögni a Fantasy lapok. Mindez persze elfogadható, tekintve, hogy a legtöbb kiváló lapnak tűnik, de azzal azért mindenképpen számolni kell, hogy egyhamar ezek a lapok nem fognak fejlődni.

Betöltés...
Keresés
Keresés