Mégsem olyan seggfej Jake Paul?! – “Cuki üzit” küldött a másik Paulnak

Míg Logan Paul idősebb korára megnyugodott, Jake sosem zárkózott el a konfrontációtól. Szinte állandó vitában áll a média legkeményebb arcaival. Sosem mutatja meg sebezhető oldalát online vagy a nyilvánosság előtt, ezért volt meglepő, amikor

Logan az Impaulsive podcastben felfedte az SMS-t, amit Jake küldött neki.

“Haver, Jake küldött nekem egy SMS-t, nem hiszem el” – mondta a társműsorvezetőknek, Mike Majlaknak és George Jankónak. “Jake küldött nekem egy SMS-t a minap, nem tudom, hogy akarja-e, hogy ezt megosszam veletek, de nem érdekel, mert szerintem ez fantasztikus”.

Ez volt az üzenet: ” Yo yoo, tudni akarom, hogy mit gondolsz rólam. Hogy szerinted mik az erősségeim és mik a bántó tetteim. Azt akarom, hogy brutálisan őszinte legyél. Megkérdezem a körülöttem lévő legmegbízhatóbb embereket. Nem kell sietni, nyugodtan rászánhatod az időt”.

Mindazok alapján, amit Jake megoszt magáról az interneten, sokan nehezen tudnák elképzelni, hogy ezt az üzenetet ő írta, és még maga Logan is eléggé megdöbbent. Mike azt mondta, hogy “több van ebben a történetben”, George pedig megdicsérte a fenegyereket.

Logan nem olvasta fel a válaszát, bár azt mondta, hogy hihetetlenül hosszú lett…

Érthető.

 

borítókép: complex

Betöltés...
Keresés
Keresés