A CDPR és az Epic Games hivatalosan is megerősítette az új Witcher-játékot

A Witcher 3 nagy sikere után a CDPR bejelentette, hogy megkezdték a Witcher-sorozat következő játékának munkálatait. A Witcher franchise „új sagájáról” szóló első megerősítésen túl további részleteket – mint például a fejlesztési időkeret vagy a megjelenési dátum – nem közöltek.

Azt azonban tudjuk, hogy a CDPR a REDengine-ről (amelyet a Witcher 3 esetében használtak) az Unreal Engine 5-re fog áttérni.

Az eddig egyetlen teaser képen, amit láttunk, úgy tűnik, egy macskás medál látható, ami akár fontos támpont lehet. Ciri a regényekben és a játéksorozatban is macskás medált viselt, míg Geraltnak farkasos medálja van.

Ráadásul egy 2020-as interjúban a CDPR megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése után egy új Witcher-játék fejlesztése is elkezdődik.

Akkor a fejlesztők azt mondták, hogy ez a negyedik játék sem lesz közvetlen folytatása a The Witcher 3-nak, ami azt jelenti, hogy nagyon nagy a valószínűsége, hogy ebben a történetben Ciri lesz a főszereplő.

Alternatívaként a CDPR valami egészen mást is tartogathat a tarsolyában.

Egyelőre nincsenek részletek arról, hogy ez a játék hova fog eljutni a Witcher-univerzumban. A negyedik Witcher-játék megjelenési dátuma még nincs meg, de valoszinuleg nem lesz egy túl gyors folyamat – lehet, jobb is.

Betöltés...
Keresés
Keresés