„K*baszottul várom” – Izgatottak a Warzone játékosok a Rebirth változások miatt

A Rebirth Island a Cold War integrációval együtt került be a Warzone-ba, és bár mindig is másodlagos szerepet játszott Verdansk mellett, a Caldera változtatása miatt rengeteg játékos váltott át a Rebirthre, és megadta neki azt a szeretetet, amire mindig is vágyott.

Mivel a map az elmúlt hónapokban sokkal népszerűbbé vált, a fejlesztők, a Raven Software már be is jelentette, hogy jelentős változások jönnek.

Új módokkal, térképfrissítésekkel, POI-változásokkal és hozzáadott funkciókkal – a játékosok egyértelműen izgatottak.

A Rebirth Island ritkán frissül fel ilyen módon, és az elkötelezett játékosok megosztották az izgatottságukat a közösségi médiában. „Ki izgatott a Rebirth változások miatt?” – kérdezte az egyik játékos egy posztban, amely több ezer upvote-ot és optimista kommentet kapott.

Who else is excited for these rebirth changes? from CODWarzone

A játékosok számára az egyik legizgalmasabb kilátás a Solo hozzáadása volt a Rebirth Islandhez, amely mindig is a frenetikus Resurgence mód miatt volt a legnépszerűbb. „K*baszottul várom” – mondta az egyik játékos, megjegyezve szarkasztikusan, hogy: „Csak két évükbe telt, hogy a Rebirthre is fordítsanak némi figyelmet”.

A Season 2 Reloaded frissítés várhatóan ma este indul, és új fegyvereket, operátorokat és egyebeket hoz a Warzone-ba és a Vanguardba egyaránt. Ha már letöltötted, mindenképp nézz meg minden újdonságot a Rebirth-szigeten.

Betöltés...
Keresés
Keresés