Tyler1 haja majdnem kihulott a LoL „legbrokenebb” hőse miatt

Tyler1 jól ismert túlzó dühkitöréseiről, amelyek a Riot Games egyensúlyi változtatásaitól kezdve magáig a League of Legends-ig mindenre kiterjednek.

Azzal fenyegetőzött, hogy beveri a monitorját, amikor a vállalat az új bajnokok dizájnjainak kiegyensúlyozási állapotáról beszélt, mivel alig bírta ki szó nélkül a Riot állításait.

Annak ellenére, hogy az évek során rengeteg új bajnok jelent meg, van egy, mely folyamatosan felbukkan, és Tyler újra és újra a brokennek látja:

Kayn.

A 27 éves streamer back-to-back meccseket veszített Kayn játékosokkal szemben, és közben majdnem kihullott a haja – hehe.  Az első meccsen kikapott a Shadow Kayn-től, ami miatt Tyler szinte felrobbant:

Miután megnézte a meccs visszajátszását, ahol megállás nélkül „brokennek” nevezte Kaynt, elindította a következő meccset, ahol egy másik Kayn volt az ellenfél oldalán. Annak ellenére, hogy amúgy dodge-olni akarta a meccset, végül mégis végigjátszotta, ezúttal Darkin Kayn ellen, ami egy újabb vereséget eredményezett.

Tyler így fejezte be gondolatait Kaynről: „Ahogy mondtam, amikor a broken bajnokokat értékeled, akkor Kayn mindig a csúcson van.”

Egyetértünk?

Betöltés...
Keresés
Keresés