Tajtrészegen játszott a profi CS:GO játékos, azonnal kirúgták

Az észak-amerikai CS:GO szcéna mindig is egy érdekes területe volt az esportnak. Most ismét reflektorfénybe kerültek,  ám sajnos ezúttal sem pozitív értelemben.

Történt ugyanis, hogy Danny ‘cxzi’ Strzelczy, a Strife játékosa meglepően gyengén teljesített az ESL Challenger League Season keretein belül megrendezett MIBR elleni találkozójukon. A dust2.us adatai szerint cxzi az esport történetének 7. leggázabb teljesítményét nyújtotta.

Az első mapot 16-5-re veszítette el a Strife, cxzi pedig egy szem elkerekítő 0.42-es ratinget tudott összelőni. Ezután egy elnyújtott pause következett, aminek a végeredménye az volt, hogy a szóban forgó játékost lecserélték. Mint kiderült azért, mert erősen illuminált állapotban játszott.

A meccsen nem egyszer fordult elő, hogy cxzi teljesen más irányba ment, mint csapata, ami annyira feltűnő volt, hogy még a kaszterek is azzal viccelődtek, “biztosan részeg a játékos”. Akkor még nem tudták, hogy egyébként tényleg így is van.

A MIBR elleni meccs hangfelvételeit is cenzúrázni kellett, mert minősíthetetlenül kommunikált a játékos, ezzel is bizonyítva alkoholos befolyásoltságát.

Sokak szerint ez a baklövés cxzi karrierjébe is kerülhet, a játékos az eset óta parkolópályára van helyezve, a Strife pedig nem egyhamar fogja újra aktiválni.

Betöltés...
Keresés
Keresés