A Rainbow Six ajtókereteinél nincs masszívabb elem a világon

A Rainbow Six Siege az FPS piac egyik legkedveltebb és legtaktikusabb játéka. Itt nem csak a lövöldözésről szól minden, hanem a csapatjáték, a karakterek ismerete, na meg a pályák lehetőségeinek okos alkalmazása áll reflektorfényben. Mégis a fejlesztők sokesetben megtréfálhatják a játékosokat, ugyanis bizonyos esetekben a játékelemek nem úgy működnek, mint kellene nekik.

Ilyenek például az ajtókeretek a Siege-ben, amik a sebzések és a robbanások 100%-át képesek felfogni. Egy szerencsés játékos nemrégi Redditen osztott meg egy olyan videót, ami azt mutatja, hogy akár kört is lehet nyerni egy vert szituációban, ha az ajtókeretek is úgy akarják.

Don’t ask me how I survived this explosion from Rainbow6

Flores bombája papíron kiváló helyre volt pakolva, a hatástalanító játékost még látszólag vert helyzetben is ki kellett volna szednie. Viszont az említett operátort irányító játékos túlságosan az ajtó takarásába helyezte a bombát, így mikor az felrobbant, nem vitte el a hatástalanító felhasználó testét, ugyanis annak hatását teljesen felfogta az ajtókeret.

Szerencsére ilyen helyzetből meglehetősen kevés van, viszont frusztráló lehet, ha mi vagyunk az elszenvedői.

Betöltés...
Keresés
Keresés