Easter Egg és tömérdek loot – A Warzone játékosok újabb kincset találtak

A Warzone Season 2 Reloaded bevezette az új Rebirth Island Reinforcedet, amely jelentősen megváltoztatott számos helyszínt. Ezek közé tartozik Stronghold és a hajó a Docknál. Ezek az új POI-k nem csak rengeteg új lootot kínálnak a játékosoknak, hanem egy Easter Egget is rejtenek.

A játék titkos funkciója a Docknál sok Warzone rajongót összezavart. Hiszen a Call of Duty-sorozat híres az Easter Eggjeiről, sokszor különböző lépéseket igényel a feloldásuk.

Nos, az új Rebirth Island Docks POI rejtélye végre megoldódott, és a jutalom megéri a plusz erőfeszítést.

Bár ezeken a helyeken amúgy is elfogadható floor lootot lehet szerezni, ez az Easter Egg hihetetlenül előnyössé teszi a hajón való landolást.

A titkos Warzone Docks Supply Crate megszerzéséhez egyszerűen csak kövesd az alábbi utasításokat:

  • Menj a dokkhoz.
  • Menj fel a hajóra.
  • Menj fel a lépcsőn, és lépj be a hajó vezérlőtermébe.
  • Nyomd be a számítógépet, hogy aktiváld a hajó kürtjét.
  • Használd a kürtöt 5-ször.

Ha elégszer megnyomtad a kürtöt, látni fogsz egy repülőgépet, amelyik a fejed felett repül. A repülőgép egy ládát dob le a hajó közepére. Egyszerűen fuss a ládához, hogy átvehesd a jutalmadat.

Fontos megjegyezni, hogy az ellátmányos láda Armor Satchelt, Field Upgradeket, Killstreakeket és más értékes finomságokat tartalmaz.

Ez igen jövedelmezővé teszi a titkos Dock Easter Egget azok számára, akik szeretnének előnyhöz jutni ellenfeleikkel szemben.

Betöltés...
Keresés
Keresés