“Ez nem fair” – Felszólalt a streamer a Twitch igazságtalan döntése miatt

Már írtunk nektek róla, hogy egy streamer szó szerint megfenyegette a Twitch-cset, méghozzá nem is akárhogy… Ezt a cikket elolvashatjátok ITT. Ezután a tiltását mégis feloldották.

Nos, Mizkif nem volt elragadtatva a dologtól. Nemcsak azt mondta, hogy a döntés “hihetetlen”, hanem azt is, hogy “igazságtalan” ‘Destiny-vel’ szemben, akinek a végleges kitiltását annak ellenére fenntartják, hogy szerinte kevésbé volt súlyos eset.

“Hogy lehet ez… hogyan?” mondta Miz, és nehezen találta a szavakat, hogy kifejezze, mennyire megdöbbentette a döntés. “Hogy lehet, hogy Narcissát nem tiltják ki véglegesen, Destiny-t pedig igen? Ez biztos, hogy hamisítvány. Ez nem lehet!”

Majd amikor egy néző azt mondta, hogy a különbség az, hogy Destiny egy “szemét”, így reagált: “Nem hasonlítható össze az, amit Destiny valaha is mondott a múltban, azzal, hogy “Szétlövöm a Twitch székházát”.

“Sajnálom, de ez hihetetlen. Hihetetlen, hogy ez a személy ezzel fenyegetőzött, és 22 nap múlva feloldják a kitiltását. Ez nem fair!”

Narcissawright elmondta Dexertónak, hogy a fenyegetése nem volt megalapozott. “Nincs fegyverem, és a fenyegetés nem volt hiteles” – mondta. “Viszont úgy éreztem, hogy önkárosítást akarok elkövetni, és a tweet az én módom volt erre”.

A Twitchet is szidta, amiért nem vették figyelembe a mentális egészségét: “Tudom, hogy ez egy éles megjegyzés, de szerintem, ha a Twitch tényleg törődött volna a mentális egészségemmel, inkább felkerestek volna és beszéltek volna velem, ahelyett, hogy hirtelen deplatformálnak”.

Miután a tiltást visszavonták, a közösségi médiában megerősítette a hírt, és elismerte, hogy “bűntudata” van a helyzet miatt, de “hálás”, hogy a platform “kegyelmet” mutatott neki.

Ez azonban még mindig nem tetszik Miznek.

Betöltés...
Keresés
Keresés