Logan Paul újabb mutatványa: Milliárdokat fizetett ezért a Pikachu kártyáért

Logan Paul internetes személyiség, bokszoló és „Pokémon-befektető” nemrég 6 millió dollárt költött egy nagyon ritka Pokémon-kártyára, majd ezt a kártyát viselte a WrestleMania 38-as fellépése során. Igen, már megint itt tartunk, ugye… 

A több mint két milliárd forintot érő Pikachu Illustratornak ezt a bizonyos változatát a PSA osztályozó cég nemrég GEM Mint 10-re minősítette, ami azt jelzi, hogy közel tökéletes állapotban van. Ezzel ez az egyetlen rögzített Pikachu Illustrator kártya, amely megkapta ezt a minősítést.

Később, a meccse után a Guinness Rekordok Könyve azt állította, hogy Paul új világrekordot állított fel a legdrágábban eladott Pokémon-kártya megvásárlásával. (A Guinness 5.275.000 dollárban tartja nyilván az árat, ami valószínűleg ennyi volt a kártyára költött összeg a díjak levonása után).

Ez csak a legutóbbi nagy visszhangot kiváltó eset a Pokémon-kártyaőrületben, amely továbbra is világszerte terjed, és amely kártyahiányhoz, a boltokban káoszt okozó tömegekhez, a ritka kártyák aukciós árainak az egekbe szökéséhez vezet, mivel egyre többen próbálnak egy szeletet szerezni a zsebszörnyek tortájából.

Őrület, mi?!

Betöltés...
Keresés
Keresés