Magángépet bérelt a YouTuber, hogy streamer vendége időben érkezzen

MrBeast, aki gyorsan közeledik minden idők legtöbbet subolt YouTuberéhez, továbbra is hullámokat vet a több millió dollárt igénylő videóival. Egy trópusi sziget elajándékozásától kezdve a Squid Game teljes forgatásának újrateremtéséig, semmi sem lehet már olyan meglepő, ha a 23 éves fiúról van szó.

A korábbi Twitch streamer Ludwig azonban ámulatba esett, amikor MrBeast meglepte őt egy hívással a streamje alatt.

MrBeast megkérdezte Ludwigot, hogy ráér-e a hét folyamán, amire a streamer válaszolt, hogy van egy fotózása, amire MrBeast rávágta, hogy “nem baj, csak mondd le”. Majd meglepte a streamert amikor elmondta neki, hogy magánrepülőt bérelt, hogy időben odaérjen a forgatásra.

Amikor Ludwig azt mondta, hogy egy órát kér, hogy megnézze a naptárát, MrBeast viccesen félbeszakította, és felkiáltott: “Már szóltam az asszisztensemnek, hogy foglalja le a magángépet. Csak mondd meg, hogy csütörtökön hány órakor vegyelek fel”.

Miután letette a telefont a népszerű YouTuberrel, a streamer bevallotta a nézőknek, hogy nem volt felkészülve a váratlan hívásra, és úgy gondolta, hogy a YouTuber csak viccel vele.

Ám megdöbbent amikor valóban egy magánrepülővel utazhatott a YouTube óriás videófogatására.

Még nem tudni, hogy mi lesz a két alkotó közelgő együttműködése. De az alapján, hogy MrBeast milyen messzire volt hajlandó elmenni, hogy Ludwig szerepeljen a videójában, csak elképzelni tudjuk, milyen epikus lesz.

Betöltés...
Keresés
Keresés