A Ubisoft bejelentette, hogy a Rainbow Six Siege mobilra is megjelenik

A Rainbow Six Siege az egyik legintenzívebb taktikai FPS játék a piacon. A Ubisoft azonban azon dolgozik, hogy leegyszerűsítse és egy teljesen új közönséghez juttassa el a Rainbow Six Mobile segítségével.

Bár a Ubisoft még nem határozta meg a Rainbow Six Mobile megjelenési dátumát, vannak már infók róla.  A játék az Apple App Store-ból és a Google Play Store-ból is letölthető lesz, minden kompatibilis mobileszközön elérhető lesz.

Ha a telefonod nem hozza a minimális követelményeket, akkor természetesen nem fogod tudni letölteni, ezt tartsd szem előtt.

Ahhoz, hogy korai hozzáférést kapjanak a Rainbow Six Mobile-hoz, a játékosoknak előzetesen regisztrálniuk kell majd az adott mobil alkalmazásbolton keresztül, amint megnyílik. Előtte tesztelés is lesz.

Az előregisztrációt követően a játékosok értesítést kapnak, amikor a játék letölthető lesz.

A Rainbow Six Mobile egy maroknyi Operátorral, pályával és játékmóddal fog rendelkezni a Siege-ből. Az öt az öt elleni taktikai FPS játékmenet alapelve azonban megmarad. Persze két oldal lesz: Támadók és védők.

A támadók igyekeznek majd behatolni az épületbe és hatástalanítani egy bombát, míg a védők mindent megtesznek, hogy ezt megakadályozzák. Ez magában foglalja csapdák felállítását, falak és emeletek felrobbantását, valamint a map körüli megerősítést.

Amint lesz dátum is, mindenképp hozzuk nektek!

Kipróbáljátok majd? 

Betöltés...
Keresés
Keresés