Épp most szivárogtak ki a Twitch streamer Fortnite Icon skinjei

Nem titok, hogy a Fortnite még mindig az egyik legnagyobb játék a világon. Mivel a Fortnite egy kiterjedt, szenvedélyes rajongókkal és játékosokkal teli közösséggel halad előre, úgy tűnik, hogy az Epic Games battle royale-jának fényes jövője van.

Így, hogy megünnepeljék azokat a streamereket, akik segítettek a shootert olyanná formálni, amilyen ma, az Epic Games 2020 januárjában kiadta az Icon sorozatot – egy sorozatnyi skin, amely népszerű tartalomgyártókon alapul,

és lehetővé tette a rajongók számára, hogy kedvenc Fortnite-játékosukat képviseljék.

2020 januárja óta rengeteg új skin jelent meg az Icon-sorozathoz. Egy kisebb titkosítási probléma miatt azonban talán bepillantást nyerhettünk abba, hogy kié lesz a következő Icon skin a Fortnite-ban – aki nem más, mint Maria ‘Chica’ Lopez.

A megbízható kiszivárogtató iFireMonkey tweetjében leleplezett skin Lopezt egy fekete öltözékben ábrázolja, amely egy hosszú fekete kabátból, egy chokerből, a jellegzetes frizurájából, egy combig érő csizmából áll.

Kabátja gallérját testre szabhatjuk, hogy több színben pompázhasson.

Chica Icon skinje úgy tűnik, hogy egy módosítható kozmetikum, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy testre szabja a megjelenését. Van egy másik öltözéke is, amely egy szűkebb blézert és egy Capri-ruhanadrágot tartalmaz.

Bár a kozmetikumai már kiszivárogtak, a megjelenési dátumát még nem határozták meg hivatalosan.

Hogy tetszik? 

Betöltés...
Keresés
Keresés